Шашлик просто тане в роті: найвдаліший маринад для м'яса без оцту та кефіру

Читать на русском
Автор
4783
М'ясо вийде ніжним та соковитим
М'ясо вийде ніжним та соковитим. Фото ukrprompostach.ua

Простий маринад для шашлику

Багато хто вже відкрив сезон шашликів, а інші це вже зроблять зовсім скоро. Дехто надає перевагу класичному маринуванню м'яса, а хтось знаходиться у постійному пошуку та любить експериментувати.

Так, шашлик можна маринувати навіть у чаї та каві. А сьогодні ми пропонуємо замаринувати його в томатах. Рецептом поділилися на Instagram-сторінці "tamaravatral".

Як замаринувати шашлик в томатах

Інгредієнти:

  • м'ясо (лопатка свиняча без кістки) – 1,2 кг;
  • томати мариновані – 4 шт. + 100 г маринаду;
  • цибуля червона – 1 шт. (велика);
  • італійські трави – 1-2 ч. л.;
  • сіль – за смаком;

Спосіб приготування:

  1. Нарізати м'ясо порційними шматочками.
  2. Додати усі інгредієнти, окрім солі.
  3. Залишити на 2-3 години або на ніч.
  4. Дістати м'ясо, перемішати, посолити за смаком.

А якщо ви любитель незвичайних маринадів рекомендуємо також приготувати шашлик у кавовому маринаді за рецептом "Телеграфа". У такого м'яса витончений аромат та неперевершений смак.