Шашлик просто тане в роті: найвдаліший маринад для м'яса без оцту та кефіру
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4783
Простий маринад для шашлику
Багато хто вже відкрив сезон шашликів, а інші це вже зроблять зовсім скоро. Дехто надає перевагу класичному маринуванню м'яса, а хтось знаходиться у постійному пошуку та любить експериментувати.
Так, шашлик можна маринувати навіть у чаї та каві. А сьогодні ми пропонуємо замаринувати його в томатах. Рецептом поділилися на Instagram-сторінці "tamaravatral".
Як замаринувати шашлик в томатах
Інгредієнти:
- м'ясо (лопатка свиняча без кістки) – 1,2 кг;
- томати мариновані – 4 шт. + 100 г маринаду;
- цибуля червона – 1 шт. (велика);
- італійські трави – 1-2 ч. л.;
- сіль – за смаком;
Спосіб приготування:
- Нарізати м'ясо порційними шматочками.
- Додати усі інгредієнти, окрім солі.
- Залишити на 2-3 години або на ніч.
- Дістати м'ясо, перемішати, посолити за смаком.
А якщо ви любитель незвичайних маринадів рекомендуємо також приготувати шашлик у кавовому маринаді за рецептом "Телеграфа". У такого м'яса витончений аромат та неперевершений смак.