П'ять хвилин — і готово: для ситного сніданку знадобляться лаваш, сир та яйця

Читать на русском
Автор
Надзвичайно смачні та незвичайні
Надзвичайно смачні та незвичайні. Фото maisternia-idei.com.ua

Побалуйте себе та близьких

Зазвичай ми вранці поспішаємо і часу на приготування складних сніданків не вистачає. У таких випадках виручає вівсяна каша з ягодами, пухкий омлет з тостами та авокадо або солодкі грінки.

Сьогодні ми хочемо поділитися ідеєю ще одного смачного сніданку без метушні. Попри це, страва виходить ситною та смачною, інформують на порталі "Майстерня ідей".

Як приготувати лінивий чебурек

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • тонкий лаваш;
  • 20 г сиру;
  • варена ковбаса;
  • помідори;
  • сіль та перець — за смаком;
  • соняшникова олія;
  • вершкове масло;

Спосіб приготування:

  1. Помідори та ковбасу нарізати тонкими кружечками.
  2. Сир натерти на дрібній тертці.
  3. У мисці збити яйця з сіллю та перцем до однорідності.
  4. Вилити яйця на розігріту з олією сковороду, обсмажити на середньому вогні, поки вони не схопляться.
  5. Покласти круглий лаваш на поверхню сковороди поверх яєць, перевернути, щоб лаваш опинився внизу.
  6. Посипати тертим сиром поверх лаваша.
  7. Викладіть кружальця ковбаси та помідорів рівномірно по всій поверхні.
  8. Закрити начинку лавашем, щоб вийшов чебурек.
  9. Обсмажити на сковороді до золотистої скоринки з обох боків.

А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.