Усі змішали – і можна ставити чайник: ситний рецепт для любителів поспати

Читать на русском
Автор
19130
Швидко, ситно та дуже смачно
Швидко, ситно та дуже смачно. Фото popoisty.com

Ніколи не опадає, пишнота не втрачає

До першого прийому їжі завжди багато вимог. Хочеться, щоб він готувався швидко, був смачним і насичував аж до обіду.

Цим усім вимогам відповідає картопляний омлет за рецептом "Ідей для сніданку та вечері". Завдяки цьому простому та швидкому сніданку ви забудете про голод до самого обіду. Перевіримо?

Як приготувати картопляний омлет

Інгредієнти:

  • куряче яйце – 5 шт.;
  • картопля – 100 г;
  • сир – 100 г;
  • сіль, перець – до свого смаку;
  • ковбаса – 100 г;
  • рослинна олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Картоплю чистимо, миємо і нарізаємо тонкими скибочками. Також нарізаємо і ковбасу. Твердий сир натираємо на великій тертці.
  2. В окрему глибоку чашку вбиваємо яйця. Солимо їх та вінчиком збиваємо до однорідного стану.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо картоплю. Обсмажуємо його із двох сторін золотистого кольору на середньому вогні. За бажанням солимо.
  4. Зверху обсмаженої картоплі вливаємо приготовлену яєчну масу, розкладаємо шматочки ковбаси та посипаємо тертим сиром. Накриваємо сковороду кришкою та готуємо близько 5-7 хвилин на невеликому вогні.

Рекомендуємо також приготувати до сніданку яєчний омлет. Ця неймовірна страва сподобається всім.