Візьміть картоплю та жменю фаршу: після такої страви близькі оближуть тарілки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 571
Незрівнянно смачно і дуже просто
Коли хочеться побалувати близьких смачненьким чудовим варіантом смачної вечері стануть крильця, запечені у медово-соєвому соусі. Не менш апетитною стравою є і картопляна запіканка з м'ясним фаршем.
Готуючи її, ви витрачаєте час лише на підготовку продуктів, а далі за вас все зробить духовка. Рецептом смакоти з нами поділилися на порталі "Тлусті рецепти".
Як приготувати картопляно-м'ясну запіканку
Інгредієнти:
- картопля – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- фарш – 750 г;
- паприка – дрібка;
- чорний перець – дрібка;
- яйця – 3 шт.;
- сметана – 4 ст. л.;
- сир – 50 г.
Спосіб приготування:
- Картоплю почистити, нарізати тонкими пластинами.
- Цибулю нарізати чверть кільцями.
- Деко змастити олією, викласти картопляні пластини нахлистом один на одну, посолити.
- На шар картоплі викласти фарш, розподілити рівним шаром.
- Посипати фарш сіллю, паприкою та чорним перцем.
- Викласти на фарш цибулю рівним шаром, а потім залишки картопляних пластин також нахлистом.
- Змастити картоплю олією, накрити фольгою та запікати при 180 градусах пів години.
- В окремій мисці змішати яйця зі сметаною та сіллю.
- Натерти дрібно сир і висипати в суміш яєць та сметани.
- Залити цією сумішшю запечений картопляний шар.
- Додатково запікати страву ще 15 хвилин при 180 градусах.
Раніше ми писали, як приготувати шашлик у маринаді з чаю. Ця страва виходить дуже ніжною і просто тане у роті.