Ніхто не здогадається, що цей салат такий дешевий: гості оближуть тарілки після закуски "Серденько"
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Дуже вдалий салат з курячими сердечками
Ми розповідали, як приготувати апетитний салат "Білий принц". Тепер ділимось рецептом ще однієї чудової закуски. Салат "Серденько" за м’ясну складову має курячі серця, тож виходить ситним і водночас бюджетним.
Це відмінна страва для святкового столу чи на кожен день. Виходить така смачна, що й не скажеш, що до неї входять доступні та бюджетні продукти. Рецептом поділились на порталі smachno.ua.
Інгредієнти:
- 500 г курячих сердечок
- 1 цибулина
- 140 г майонезу
- 1 ст. л. оцту
- сіль до смаку
- перець до смаку
Спосіб приготування:
- Промиваємо курячі сердечка. Зачищаємо їх.
- Заливаємо холодною водою і ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, знімаємо піну.
- Солимо воду і варимо сердечка до готовності (приблизно 40-50 хвилин). Готові сердечка викладаємо на тарілку та даємо охолонути.
- Нарізаємо сердечка смужками або кружальцями. Паралельно цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
- Заливаємо цибулю окропом на 1 хвилину. Додаємо 1 ст. л. оцту. Через 2-3 хвилини зливаємо рідину.
- Додаємо мариновану цибулю до сердечок. Солимо, перчимо до смаку. Заправляємо салат майонезом.
- Перемішуємо. Накриваємо салат плівкою або фольгою. Ставимо в холодильник на 1 годину або більше.
Подаємо салат охолодженим. Коли він настоїться, то стане ще смачнішим. Також ми ділились рецептом смачного "Язикатого" салату.