Готуватимете постійно: найніжніша свинина в пікантному соусі з кунжутом

Читать на русском
Автор
М’яке, ніжне м’ясо для вечері та на свято
М’яке, ніжне м’ясо для вечері та на свято. Фото say7.info

Страва готується швидко та просто

В останні кілька десятків років в Україні стала популярною азійська кухня. При цьому зовсім не потрібно йти в ресторан, щоб з’їсти суп "Удон" або роли, адже їх можна приготувати навіть удома.

Сьогодні ми хочемо поділитися смачною стравою східної кухні, яка готується зовсім нескладно, але підкорює смаком. Йдеться про свинину у пікантному соусі з кунжутом, інформують на порталі"Say7".

Як приготувати свинину в соусі з кунжутом

Інгредієнти:

  • 500 г свинини;
  • 2 ст. л. меду;
  • 100 мл соєвого соусу;
  • 20 г кунжуту;
  • олія;

Спосіб приготування:

  1. Кунжут обсмажити на сковороді без олії до золотистого кольору.
  2. М’ясо нарізати шматочками.
  3. Змішати соєвий соус та мед, залити цим маринадом м’ясо, залишити маринуватися на 30-40 хвилин.
  4. М’ясо (разом з маринадом) викласти на сковороду, змащену олією.
  5. Тушкувати протягом 30-35 хвилин.
  6. Готове м’ясо посипати кунжутом.

Раніше ми писали, як приготувати свинячу вирізку з хрусткою золотистою скоринкою за рецептом "Телеграфа". Цю страву можна подавати на святковий стіл, їсти з іншими гарнірами, овочами, хлібом та просто з соусом.