І до сніданку, і на перекус, і у разі несподіваних гостей: ця намазка завжди виручить

Читать на русском
Автор
9737
Відмінна основа для канапе та бутербродів.
Відмінна основа для канапе та бутербродів.. Фото shuba.life

Намажте її на домашній хліб і близькі точно оцінять

Чи є у світі таке блюдо, яке може нагодувати з ранку і врятує, якщо гості вже на порозі? Так є. У цих ситуаціях рятують різноманітні намазки.

Звичайно, ми готували й печінкові паштети, овочеві та м’ясні намазки. Але сьогодні разом зі Shuba поекспериментуємо та приготуємо відмінну намазку всього з п’яти інгредієнтів: моркви із солодкуватим смаком, вершкових плавлених сирків, ніжного оселедця, пікантного майонезу та перцю. В результаті виходить чудова страва - злегка кисло-солодка та ароматна, яка прикрасить ваш стіл!

Як приготувати намазку з моркви, оселедця та плавленого сирку

Інгредієнти на 2 порції:

  • морква – 1 шт.;
  • оселедець, філе – 1 шт.;
  • плавлений сир – 2 шт.;
  • майонез 72% — 30 г;
  • перець чорний мелений – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Моркву миємо, чистимо і відварюємо до готовності — на це піде близько 30-35 хвилин. Даємо охолонути, чистимо і натираємо на велику тертку.
  2. Плавлені сирки натираємо на таку саму тертку. Нарізаємо шматочками філе оселедця.
  3. Підготовлені інгредієнти викладаємо у чашу блендера. Перчимо і перебиваємо до однорідної маси. Відправляємо її в холодильник на півгодини.

Готову намазку подаємо з домашнім хлібом. Смачного!