І до сніданку, і на перекус, і у разі несподіваних гостей: ця намазка завжди виручить
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 9737
Намажте її на домашній хліб і близькі точно оцінять
Чи є у світі таке блюдо, яке може нагодувати з ранку і врятує, якщо гості вже на порозі? Так є. У цих ситуаціях рятують різноманітні намазки.
Звичайно, ми готували й печінкові паштети, овочеві та м’ясні намазки. Але сьогодні разом зі Shuba поекспериментуємо та приготуємо відмінну намазку всього з п’яти інгредієнтів: моркви із солодкуватим смаком, вершкових плавлених сирків, ніжного оселедця, пікантного майонезу та перцю. В результаті виходить чудова страва - злегка кисло-солодка та ароматна, яка прикрасить ваш стіл!
Як приготувати намазку з моркви, оселедця та плавленого сирку
Інгредієнти на 2 порції:
- морква – 1 шт.;
- оселедець, філе – 1 шт.;
- плавлений сир – 2 шт.;
- майонез 72% — 30 г;
- перець чорний мелений – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Моркву миємо, чистимо і відварюємо до готовності — на це піде близько 30-35 хвилин. Даємо охолонути, чистимо і натираємо на велику тертку.
- Плавлені сирки натираємо на таку саму тертку. Нарізаємо шматочками філе оселедця.
- Підготовлені інгредієнти викладаємо у чашу блендера. Перчимо і перебиваємо до однорідної маси. Відправляємо її в холодильник на півгодини.
Готову намазку подаємо з домашнім хлібом. Смачного!