Що змінити в налаштуваннях, щоб зберегти цінні відсотки заряду батареї смартфона

Читать на русском
Автор
1047
Заощадити заряд смартфона просто
Заощадити заряд смартфона просто. Фото Телеграф

Одна опція збереже батарею смартфона повною якнайдовше

Час автономної роботи мобільних телефонів має величезне значення для користувачів, оскільки розряджання батареї смартфона відбувається через різні програми та функції.

Правильне налаштування певної функції може допомогти зберегти кілька цінних відсотків заряду. Експерти порталу macworld.com рекомендують спробувати зменшити гучність звуку – цей простий трюк може сповільнити процес розряджання телефону.

Можливо, ви здивуєтеся, але регулювання гучності також впливає на тривалість роботи батареї. Якщо ви слухаєте музику або інші звуки на своєму пристрої, зменште гучність за допомогою кнопок керування звуком.

Звичайно, можна заощадити заряд батареї, відмовившись від використання динаміків або перейшовши на навушники. Також варто зазначити, що використання музичного еквалайзера значно скорочує час автономної роботи батареї.

Щоб вимкнути еквалайзер на смартфоні, перейдіть до розділу "Параметри" > "Музика" та переконайтеся, що параметр "Еквалайзер" встановлено в положення "Вимк". Це також допоможе додатково заощадити заряд вашого пристрою.

Раніше ми писали, як прискорити роботу телефону. Варто звернути увагу на кілька дрібних хитрощів.