Яка ваша звичка поступово "вбиває" батарею мобільного телефону

Читать на русском
Автор
4978
Ви постійно даєте смартфону "сідати" до 0%
Ви постійно даєте смартфону "сідати" до 0%. Фото Pixabay

Не доводьте гаджет до цього небезпечного стану

Для продовження часу роботи мобільного телефону без підзарядки необхідно не тільки правильно вибирати зарядний пристрій, але й уникати небажаних звичок. Багато користувачів часто допускають розряд батареї до нуля відсотків, що може спричинити погіршення її стану.

Небажано довго залишати смартфон без підключення до зарядного пристрою. Про це пише Makeuse of.

Важливо пам’ятати, що кожен смартфон має певний термін служби для його акумулятора. Тому власникам необхідно приділяти увагу турботі про батарею, щоб насолоджуватися функціональністю свого пристрою якомога довше.

Однією з основних причин виходу з ладу батареї смартфона є звичка допускати повну розрядку пристрою. Коли акумулятор розряджається і залишається в цьому стані протягом тривалого часу, він може зануритися в так званий "глибокий розрядний стан" і більше не функціонувати.

Щоб уникнути повної розрядки телефону, скористайтесь режимом низького споживання енергії. Активуйте цю функцію, коли заряд пристрою досягне 20% або нижче. Цей простий трюк допоможе зберегти заряд батареї, доки ви не зможете підключитися до розетки знову.

Раніше ми писали про те, як дізнатися про "найненажерливіші" програми, що розряджають телефон. Потрібно дотримуватися простої інструкції.