Терти до дірок не потрібно: як легко відчистити чашку від чайного нальоту

Читать на русском
Автор
Забруднений кавовими та чайними напоями посуд бісить
Забруднений кавовими та чайними напоями посуд бісить. Фото Pixabay

Стійкі плями від чаю чи кави в кружках важко відмити, але є рішення

Помити посуд — це повсякденна справа, яка часто потребує зусиль. Наприклад, для видалення жиру і нагару зі сковороди можна використовувати простий лайфхак із засобами, що є під рукою. А для боротьби з плямами від чаю та кави на кружках і чашках можна застосувати незвичайний, але ефективний засіб.

Якщо ви справжній поціновувач чаю або кави, то, напевно, помічали, як дратує процес миття чашок і кухлів, з яких ви п’єте. З часом вони все більше і більше забруднюються, навіть попри регулярне чищення. Це відбувається через те, що в чаї та каві містяться барвники, які пристають до поверхні посуду.

Одна корисна порада допоможе вам швидко позбутися плям на чашках без зайвих зусиль. Просто використовуйте таблетки для чищення зубних протезів. Про це пише mirror.

Як відмити чашки від плям чаю і кави

Наповніть чашку гарячою водою і додайте таблетку для чищення зубних протезів. Якщо у вас є окріп, ви також можете використовувати його. Дайте час для дії цього незвичайного розчину на посуд, а потім промийте чашку як завжди. Варто відзначити, що цей метод екологічніший, ніж використання відбілювача, і чудово справляється зі своїм завданням.

Раніше ми писали, як у прибиранні використовувати корицю. Вона вважається не тільки корисною на кухні для випікання.