Всього чотири інгредієнти та максимум смаку: бюджетний салат до свята та на кожен день

Читать на русском
Автор
758
Ситний, смачний салат
Ситний, смачний салат. Фото say7.info

Готується швидко та просто

Мало хто любить субпродукти через специфічний смак чи ідеологічні переконання. Проте печінка чи серця можуть бути смачними, якщо знати секрети приготування.

Так, можна запекти печінку з яблуками або приготувати смачний салат з курячими серцями та яєчними млинцями. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".

Як приготувати салат з курячими серцями і яєчними млинцями

Інгредієнти:

  • 500 г курячих сердець;
  • 3 яйця;
  • 150 г цибулі;
  • зелень до смаку;
  • 2–3 лаврові листи;
  • 6–7 горошин запашного перцю;
  • сіль;
  • перець;
  • рослинна олія;
  • майонез;

Спосіб приготування:

  1. Серця промити, видалити жир, залити водою.
  2. Додати лавровий лист, запашний перець, посолити.
  3. Довести до кипіння, варити протягом 25 хвилин, остудити, нарізати.
  4. Цибулю нарізати соломкою, обсмажити на олії до золотистого кольору.
  5. Яйце (кожне окремо) трохи збити.
  6. Посмажити на олії з одного боку, перевернути.
  7. Посмажити з іншого боку.
  8. Посмажити, таким чином, усі яйця, нарізати їх соломкою.
  9. Зелень дрібно нарізати.
  10. Змішати серця, цибулю, млинці, зелень.
  11. Посолити, поперчити, заправити майонезом.

А якщо ви любите субпродукти, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.