Підлога сяятиме: які копійчані засоби додати у воду перед миттям

Читать на русском
Автор
689
Підлога знову засяє
Підлога знову засяє. Фото uborka.com.ua

За допомогою підручних засобів можна помити підлогу без розводів

Уважна господиня завжди звертає увагу на чистоту підлоги у своєму будинку і прагне того, щоб після прибирання не залишалося розводів. Деякі вибирають хімічні засоби для прибирання підлоги, тоді як інші вважають за краще використовувати тільки теплу воду з додаванням ефірної олії.

Сьогодні ми пропонуємо самостійно приготувати засіб із підручних матеріалів, після якого підлога засяє, а розводів не залишиться. Як це зробити – розповідають "Бєлновини".

Як помити підлогу легко

Щоб приготувати ефективний засіб для прибирання, на 5 літрів води додайте одну ложку речовини, що відбілює, для забезпечення максимальної чистоти, одну ложку оцту для усунення запахів і бактерій, і три ложки засобу для миття підлог, щоб забезпечити додаткове очищення. Такий склад гарантує чистоту та дезінфекцію підлоги після прибирання.

Важливо також вибрати відповідну швабру. Для цього використовуйте ганчірку з мікрофібри, щоб уникнути появи розводів на поверхні. Для ефективного прибирання рекомендується рухатися круговими рухами по поверхні, щоб забезпечити рівномірне очищення.

Також важливо відзначити, що не слід вибирати швабру з губкою, оскільки це може лише поширити бруд ще сильніше, що ускладнить досягнення ідеальної чистоти.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко прибрати нагар із каструлі. Також ми писали, як за допомогою піни для гоління усунути неприємний запах із туалету.