Є кілька хитрощів: як привабити у дім багатство та достаток

Читать на русском
Автор
1300
Які прикмети приваблюють гроші
Які прикмети приваблюють гроші. Фото Freepik

Щодо грошей існують певні важливі прикмети

Достаток — це нормальне бажання кожної людини, адже ми живемо у матеріальному світі. Забезпечені люди також вірять у прикмети та полюбляють класти біля грошей певні талісмани.

Як пише "Радіо ТРЕК", є кілька простих прикмет для активування фінансового потоку. Наприклад, коли ви заробили певну суму, потрібно взяти з них монету та залишити її біля грошового дерева. І так слід робити щоразу, коли отримали кошти. Це допоможе вам збільшити прибуток.

Ще одна прикмета з давнини: якщо обмотати червоною ниткою три китайських юані та прикріпити на грошове дерево, це також привабить у дім фінансовий успіх. Юані слід періодично змінювати, аби підтримувати нову енергію коштів.

Не рекомендується класти кошти на стіл, за яким приймаєте їжу. Тоді є ймовірність, що значну частину доходів витрачатимете саме на харчування. Також не ставте купюри на ліжко. Вважається, що у такому випадку будете витрачати гроші на лікування.

Для підвищення доходу, вам потрібно залишити розкритий гаманець з грошима перед дзеркалом на ніч. Біля нього поставте монети. Використовуючи згодом ці купюри й монети, зможете привабити фінансовий достаток у ваш дім.

Корисна порада: не зберігайте у гаманці брудні або рвані гроші. Це є поганою прикметою та відштовхуватиме від вас фінансові потоки. Кладіть купюри від меншого до більшого, лицьовою стороною до вас.

Нещодавно "Телеграф" розповідав, чому не варто залишати дверцята шафи відчиненими. Йдеться про різні — меблеві, кухонні або кімнатні двері, немає значення. Якщо не закривати їх, то вас чекатимуть проблеми в особистому житті та інші негаразди.