Потрібен лише один додаток: як видалити воду з динаміків телефона

Читать на русском
Автор
Як прибрати воду з динаміків
Як прибрати воду з динаміків. Фото Freepik

Ні в якому разі не можна сушити телефон феном

Якщо на ваш смартфон потрапила вода або й взагалі він впав у неї, навіть після його просушування в динаміках може залишитися рідина. Видалити її не так просто. Раніше ми писали, що робити з телефоном, який впав у воду, а тепер ділимося, як прибрати рідину з динаміків.

Серветками не ви не врятуєте ситуацію, а навпаки — можете проштовхнути воду ще глибше. Про це пише itechua.

Як видалити воду з динаміків телефона

Не варто використовувати для цього фен чи класти пристрій на батарею. Так ви можете лише нашкодити смартфонові — спричинити його перегрівання і навіть поплавити деякі елементи. Класти ґаджет у рис теж не варто — зерна можуть потрапити у динаміки.

Для того, щоб видалити воду, треба встановити спеціальний додаток або ж скористатися онлайн-сервісом. Річ у тім, що в них є частоти, що здатні виштовхувати рідину з динаміків.

Що треба зробити

Зайти в додаток чи перейти на сайт та увімкнути максимальний звук. Після цього — залишити телефон на кілька хвилин і не чіпати його. Далі треба витерти залишки води сухою м’якою серветкою.

Раніше "Телеграф" розповідав, чи можна заряджати телефон вночі. Ми поділилися, як це шкодить вашому пристрою і як правильно це робити.