Що покласти біля грошей, щоб розбагатіти: чи треба носити із собою щасливу купюру

Читать на русском
Автор
1754
Що треба покласти біля грошей
Що треба покласти біля грошей. Фото Freepik

Як дріжджі допоможуть привернути багатство

З грошима, їх зберіганням та носінням, пов’язано безліч забобонів. Раніше ми писали, де треба тримати кошти, щоб розбагатіти, а тепер ділимося, що треба покласти біля них.

Ці предмети кладуть поруч із грошима багатії. Про це розповіли на Ukr.Media.

Що покласти біля грошей, щоб розбагатіти

Дріжджі

Наші пращури вірили, що для того, щоб водилися гроші, в гаманець треба покласти пакетик з сухими дріжджами. Це повір’я пов’язане з тим, що кількість грошей буде примножуватися, як тісто росте від дріжджів.

Осика

Наші предки вірили, що це дерево має магічні властивості. Осиковий лист у давнину був символом багатства та грошей. Тому його треба покласти поруч із грошима, а точніше, біля місця, де зберігаються кошти.

Щаслива купюра

Варто носити таку купюру в гаманці. Краще обирати ті купюри, де є дата вашого народження. Чудово, що на купюрі будуть дві останні цифри. Якщо ви її загубите, — накопичити гроші не вийде. Також є імовірність, що життя буде проходити у злиднях.

Монета з червоною ниткою

У Китаї прив’язують червону нитку до монет. У китайській культурі такий талісман символізує багатство та привертає гроші в дім. Це звичайна монета, всередині якої є квадратний отвір. Також на таких монетах часто зображені ієрогліфи. Такі гроші — символ багатства. Ці монетки треба покласти поруч із грошима. Якщо дві монетки — зможете накопичити багато грошей, а три — сприятимуть кар’єрному росту.

Раніше "Телеграф" розповідав, коли треба саджати капусту за прикметами. Треба орієнтуватися на місячний календар і спостерігати за природними явищами.