Додайте до корейської моркви курку і ще один продукт: смак салату вмить зміниться

Читать на русском
Автор
Готується швидко та просто, а виглядає ефектно
Готується швидко та просто, а виглядає ефектно. Фото ru.pinterest.com

Простий, доступний, бюджетний, легкий та дуже смачний

Багато хто знає і любить салат з корейською морквою та плавленим сиром або сиром "Косичка". Але якщо додати до цих інгредієнтів ще деякі звичні продукти салат заграє новими фарбами.

Цю страву доречно буде подати не тільки до вечері, а також поставити та на святковий стіл. А рецептом з нами поділилися на Pinterest.

Як приготувати салат з куркою, квасолею та корейською морквою

Інгредієнти:

  • куряча грудка копчена — 300 г;
  • морква по-корейськи — 300 г;
  • варена або консервована квасоля — 200 г;
  • сіль;
  • перець чорний мелений;
  • майонез;
  • твердий сир — 100 г;

Спосіб приготування:

  1. Курку нарізати кубиками.
  2. Моркву нарізати більш дрібні смужки.
  3. Змішати підготовлені інгредієнти, додати квасолю.
  4. Посолити, поперчити салат.
  5. Заправити майонезом, перемішати.
  6. Зверху посипати натертим сиром.

Якщо ви любите салати, рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими квітами.