Мало хто знає про цей трюк: що зробити з голубцями, щоб страва вийшла вдвічі смачнішою

Читать на русском
Автор
11347
Розповідаємо, навіщо обсмажувати голубці перед тушкуванням
Розповідаємо, навіщо обсмажувати голубці перед тушкуванням. Фото 24 канал

Є один секрет ідеальних голубців

Ми розповідали, в якому порядку закладати овочі в борщ, щоб не зіпсувати страву. Тепер ділимось секретом приготування ідеальних голубців.

Є один дуже важливий етап, який часто пропускають кулінари, і дарма. Часто, готуючи вдома голубці, кухарі не обсмажують голубці перед тушкуванням. Ця проста процедура значно покращує смак та текстуру страви. Разом з Pixelinform розповідаємо, чому.

Навіщо обсмажувати голубці

Обсмажені голубці мають апетитну рум'яну скоринку, яка робить їх неймовірно ароматними та смачними. А ще це впливає на текстуру — завдяки обсмажуванню голубці стають більш щільними і краще тримають форму. Обсмажені голубці мають більш привабливий золотистий колір навіть після тушкування.

Трюк з посипанням борошном

Крім простого обсмажування, рекомендується перед цим посипати голубці борошном або злегка обваляти їх у ньому. Це допоможе створити особливо хрустку скоринку і не дасть голубцям прилипнути до сковороди.

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати ідеальні голубці, які порадують вас своїм ароматом, смаком і апетитним виглядом. Голубці можна також запекти в духовці — так страва буде ще ароматнішою. Також ми розповідали про тонкощі приготування особливо апетитної засмажки.