Як можна притягнути біди, поклавши одяг не в те місце

Читать на русском
Автор
Чому не можна класти одяг на стіл
Чому не можна класти одяг на стіл. Фото Freepik

Чи можна носити одяг, який лежав на ліжку

Зазвичай після важкого робочого дня, прийшовши додому, переодягаючись, ми кладемо одяг будь-куди, не задумуючись, чим це загрожує. Раніше ми розповідали, як підібрати одяг для побачення, щоб воно пройшло вдало, а тепер ділимося, в які місця в будинку його не можна класти.

Поклавши речі в "неправильне" місце, можна накликати біду. Про це пише Ukr.Media.

Куди не можна класти одяг

На спинку стільця

Речі, які ви поклали на стілець, принесуть неприємності у ваше життя. Якщо на спинку стільця потрапив одяг незаміжньої дівчини, то є шанс швидко знайти нареченого, однак шлюб не буде щасливим.

Також вважається, що одяг на спинці стільця відверне кошти з вашого дому. Річ у тім, що гарні речі досить дорого коштують. Негарне ставлення до них каратиметься проблемами з фінансами.

На ліжко

Місце, де людина спить, вбирає в себе енергетику того, хто на ньому спить. Краще не класти на нього новий одяг, який ви ще не вдягали. Також не варто класти на ліжко дзеркала.

На підлогу

Прикмети кажуть, що пекло та зло живе внизу, тобто ближче до підлоги. Якщо ви поклали штани чи сорочку на підлогу, темним силам набагато легше забирати енергію власників. На речах може залишитися негативний слід, який на собі відчує господар. Також вважається, що речі на підлозі можуть означати борги і втрату роботи.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зберігати гроші, щоб розбагатіти. Ми поділилися цікавими прикметами й забобонами.