Щастя у майбутньому чи прилив позитивної енергетики: що означає, якщо кішка муркає в день вашого народження

Читать на русском
Автор
Що означає муркотіння кішки
Що означає муркотіння кішки. Фото Freepik

Кішка може передбачити погоду

З кішками пов’язано багато повір’їв. Однак мало хто знає, що означає її муркотіння день вашого народження. Раніше ми писали, чому не можна проганяти чужу кішку з будинку, а тепер ділимося, про що віщує її муркотіння.

Якщо ваша кішка муркотить, це може багато що означати. Наприклад, прихід гостей або новини, які здатні змінити ваше життя.. Про це пише Ukr.Media.

Що означає муркотіння кішки

  • За прикметами, муркотіння кішки також може передбачити зміну погоди. Якщо вона починає робити без явної на це причини, очікуйте на грозу чи снігопад.
  • Якщо ваша пухнаста улюблениця муркоче, сидячи на вашому ліжку чи подушці, це хороший знак. Очікуйте на позитивні зміни у житті. На вас чекає кохання.
  • Деякі прикмети кажуть, що якщо кішка муркоче в вашому будинку, вона захищає його від негативу і притягує позитивну енергетику.

Муркотіння в день народження

  • Якщо в день вашого народження муркотить кішка, це хороший знак. Пухнаста улюблениця принесе вам радість у новому році життя.

Раніше "Телеграф" розповідав, що означає, якщо чужа кішка лащиться до вас. За прикметами, пухнасті улюбленці здатні передбачати майбутнє і повідомляють вас про щось таким чином.