Унітаз завжди буде ідеально чистий: протріть його одним секретним засобом

Читать на русском
Автор
36833
Важливо підтримувати порядок у санвузлі
Важливо підтримувати порядок у санвузлі. Фото pexels.com

Миття унітазу ніколи не було таким простим

Чищення туалету – один із найважливіших моментів під час прибирання в будинку. Це не тільки естетичне питання, але насамперед гігієнічне. На сидінні унітаза збирається безліч бактерій та мікроорганізмів.

Жовті розводи та плями не завжди виходить видалити за допомогою традиційних засобів для прибирання. У такому разі варто використати незвичайні методи. Наприклад, деякі господині рекомендують використовувати під час збирання в туалеті піну для гоління. Цей косметичний засіб прийде на допомогу не лише під час видалення плям на одязі. Піна для гоління також видаляє стійкі забруднення, що скупчилися на стінках унітаза, запевняє Super express.

Як чистити унітаз піною для гоління

Піна для гоління допоможе видалити бруд і зробити поверхню унітаза блискучою. Просто нанесіть піну на йоржик і протріть унітаз енергійними круговими рухами. Не забувайте про важкодоступні місця, наприклад, під сидінням унітаза. Залишіть піну для гоління на кілька хвилин, потім розітріть її та змийте водою.

Піна для гоління ідеально видаляє жовті плями й навіть вапняні відкладення від жорсткої води.

Проте піна для гоління — не єдиний незвичайний засіб, який допомагає робити будинок чистішим. Деякі домовласники призвичаїлися усувати засмічення в раковині за допомогою вина.