Не загубите важливі файли: як перенести дані на новий смартфон Android зі старого

Читать на русском
Автор
11049
Як перенести важливі файли на новий смартфон
Як перенести важливі файли на новий смартфон. Фото Телеграф

Вам допоможе резервне копіювання

Якщо ви нещодавно придбали новий смартфон, то вам точно треба перенести важливі файли зі старого телефона. Однак мало хто знає, як це зробити. Раніше ми писали, чому смартфон повільно заряджається, а тепер ділимося, як перенести дані зі старого пристрою Android на новий.

Сучасні технології допоможуть зробити це за лічені хвилини. Про це пише Апостроф.

Як перенести дані зі старого смартфона Android на новий

  • Найпростіший і найшвидший спосіб — резервне копіювання. Для цього треба зі старого смартфона увійти в обліковий запис Google і запам’ятати логін і пароль.
  • Після цього перейдіть в "Налаштування" і натисніть "Google" — "Резервне копіювання". Перейдіть на Google Drive або Автозавантаження від Google One.
  • З нового смартфона треба під’єднатися до Wi-Fi і натиснути "Почати". Далі — натиснути "Копіювання даних зі старого пристрою" — "Резервна копія зі свого пристрою Android". Перенесення даних займе якусь кількість часу. Переривати його не можна.
  • Резервне копіювання перенесе нотатки, календар і пошту. Додатки треба встановлювати самостійно. Для цього треба на старому телефоні натиснути "Облікові записи", обрати потрібний і почати синхронізацію. На новому телефоні треба авторизуватися в обліковий запис, зайти в "Налаштування" і запустити.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вимкнути автозбереження фото та відео у Viber. Ми поділилися покроковою інструкцією.