Весь секрет у маринаді: ідеальні свинячі реберця в духовці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 557
Незвичайний і дивовижний смак м’ясної страви
Якщо ви чекаєте в гості друзів, відмінним варіантом частування будуть не тільки нагетси, а й запечені свинячі ребра. Рецептів їх приготування дуже багато, як, наприклад, у рукаві або у вишневому соусі.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати цю страву, замаринувавши в найсмачнішому маринаді. Саме завдяки йому, реберця виходять немов з реберні, інформують на порталі "Say7".
Як приготувати свинячі ребра
Інгредієнти:
- 700 г ребер (свинячих, баранячих);
- 700 г картоплі;
- 100 г кетчупу (або томатної пасти);
- 30 мл соєвого соусу;
- 20 мл яблучного оцту 6-9%;
- 20 мл вустерського соусу (за бажанням);
- 1 ч. л. сушених трав;
- 50 мл рослинної олії;
- 2 зубчики часнику;
- сіль;
- перець;
Спосіб приготування:
- Змішати кетчуп та соєвий соус, додати вустерський соус, перемішати.
- Додати оцет, трохи посолити, перемішати.
- Соусом, що вийшов, змастити реберця, залишити на 20 хвилин.
- Змішати олію та трави, додати видавлений через прес часник.
- Трохи посолити, поперчити, перемішати.
- Картоплю почистити, нарізати великими шматочками.
- Додати олію з травами та часником, перемішати.
- У форму викласти реберця і картопля, накрити фольгою.
- Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
- Забрати фольгу, запікати ще протягом 30 хвилин.
А якщо ви любите свинину, рекомендуємо приготувати м’ясо французькою за рецептом "Телеграфа". Таке м’ясо вийде соковитим, ароматним та неймовірно ніжним.