Весь секрет у маринаді: ідеальні свинячі реберця в духовці

Читать на русском
Автор
557
Реберця виходять м’якими і смачними
Реберця виходять м’якими і смачними. Фото say7.info

Незвичайний і дивовижний смак м’ясної страви

Якщо ви чекаєте в гості друзів, відмінним варіантом частування будуть не тільки нагетси, а й запечені свинячі ребра. Рецептів їх приготування дуже багато, як, наприклад, у рукаві або у вишневому соусі.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати цю страву, замаринувавши в найсмачнішому маринаді. Саме завдяки йому, реберця виходять немов з реберні, інформують на порталі "Say7".

Як приготувати свинячі ребра

Інгредієнти:

  • 700 г ребер (свинячих, баранячих);
  • 700 г картоплі;
  • 100 г кетчупу (або томатної пасти);
  • 30 мл соєвого соусу;
  • 20 мл яблучного оцту 6-9%;
  • 20 мл вустерського соусу (за бажанням);
  • 1 ч. л. сушених трав;
  • 50 мл рослинної олії;
  • 2 зубчики часнику;
  • сіль;
  • перець;

Спосіб приготування:

  1. Змішати кетчуп та соєвий соус, додати вустерський соус, перемішати.
  2. Додати оцет, трохи посолити, перемішати.
  3. Соусом, що вийшов, змастити реберця, залишити на 20 хвилин.
  4. Змішати олію та трави, додати видавлений через прес часник.
  5. Трохи посолити, поперчити, перемішати.
  6. Картоплю почистити, нарізати великими шматочками.
  7. Додати олію з травами та часником, перемішати.
  8. У форму викласти реберця і картопля, накрити фольгою.
  9. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30 хвилин.
  10. Забрати фольгу, запікати ще протягом 30 хвилин.

А якщо ви любите свинину, рекомендуємо приготувати м’ясо французькою за рецептом "Телеграфа". Таке м’ясо вийде соковитим, ароматним та неймовірно ніжним.