Для чого на рюкзак пришитий ромб: відповідь може здивувати

Читать на русском
Автор
3471
Як використовувати нашивку
Як використовувати нашивку. Фото Freepik

Малопомітна деталь має важливе значення

Багато хто бачив ромбоподібну нашивку на рюкзаку, але не надавали цьому значення, як і функції петельки на заднику кросівок. Може здатися, що ця деталь зроблена виключно з декоративною метою. Але насправді це негаразд.

Про справжнє призначення цієї деталі на рюкзаку пишеRd.com.

Справжнє призначення нашивки у вигляді ромба на рюкзаку

Ромб із прорізами зазвичай знаходиться на зовнішній частині рюкзака. Через специфічну форму його ще називають "свинячим п’ятачком". Початкове призначення нашивки полягало в тому, щоб утримувати додаткове спорядження на шнурах, які потрібно просмикнути через отвори. Особливо це зручно для туристів. Ліхтарик, шапку, бандану, флягу з водою або інші предмети, до яких потрібний швидкий доступ, кріплять на зовнішній стороні рюкзака.

У повсякденному житті завдяки ромбу можна прикріпити навушники або шнури від інших пристроїв. "Свинячий п’ятачок" позбавить необхідності копатися всередині рюкзака в пошуках деяких з ваших найважливіших речей.

У подорожі крізь ромб можна просмикнути шнурки запасного взуття і залишити його звисати з сумки, забезпечуючи додаткове місце всередині ручної поклажі.

Також дізнайтеся, для чого насправді потрібна синя сторона гумки. Вона створена не для видалення чорнила, як може здатися на перший погляд.