Простий спосіб видалити кеш з Viber та Telegram: варто спробувати

Читать на русском
Автор
1585
Очищення кешу месенджерів може покращити роботу смартфона
Очищення кешу месенджерів може покращити роботу смартфона. Фото Freepik

Є загальний спосіб, а також внутрішні в кожному додатку

Зайва завантаженість телефону старими файлами впливає на швидкість, з якою він працює. Щоб телефон працював коректно, йому потрібно близько десяти Гб пам'яті. Очистити місце можна видаливши кеш-файли месенджерів.

Сайт "Славута.Сіті" ділиться простим способом дістатись до кешу програми прямо з головного екрану. Для цього затискають іконку програми та обираємо в відкритому меню "про програму". Натиснувши потрапляємо в наступне меню, де обираємо розділ "Використання пам'яті". Там можна буде видалити завантажені файли та очистити кеш.

Налаштування очищення кешу в Telegram

Всередині самої програми в налаштуваннях потрібно обрати меню "Дані та сховище/Використання пам'яті". Тут можна не тільки подивитись статистику, а й перейшовши до меню "Використання сховища" побачити, які файли є та очистити кеш. Нижче є меню налаштувань, коли програмі самій видаляти кеш.

Як видалити кеш в Telegram
Як видалити кеш в Telegram

Налаштування очищення кешу у Viber

Зайшовши у меню в лівій шторці в розділ "Параметри" обираємо меню "Память". В цьому меню також можна очистити кеш програми натиснувши одну кнопку.

Як видалити кеш в Viber
Як видалити кеш в Viber

Раніше "Телеграф" розповідав про те, як покращити відтворення звука на смартфоні. Зробити його голоснішим може допомогти звичайний стакан.