Куряче філе вийде соковитим та смачним: додайте до нього популярний продукт та запечіть

Читать на русском
Автор
14952
Здивуйте близьких пікантним м’ясом
Здивуйте близьких пікантним м’ясом. Фото youtube.com

Таку страву ви захочете готувати часто

Готувати страви, наприклад, котлети, які вимагають присутності та деякого часу, не завжди є бажання. А ось смачно поїсти хочеться завжди.

У таких випадках рятують рецепти страв, які готуються швидко, нескладно, але виходять ароматними і подобаються близьким. Одним із таких є запечене куряче філе під вершковим соусом, інформую на YouTube-каналі "Lezzet Tutkunu".

Як приготувати куряче філе під вершковим соусом

Інгредієнти:

  • куряче філе — 3 шт.;
  • яйця — 3 шт.;
  • вершки – 200 мл;
  • чебрець — 1 г;
  • карі — 1 г;
  • чорний перець — 1 г;
  • помідор — 1 шт.;
  • петрушка;

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе нарізати невеликими кубиками.
  2. Яйця збити вінчиком, додати вершки, перець, карі та чебрець, збити.
  3. Форму для випічки змастити олією, викласти куряче філе, залити все вершками.
  4. Тонко нарізати помідор та петрушку.
  5. Поверх м’яса викласти помідори та посипати петрушкою.
  6. Запікати при 200 градусах близько 40-45 хвилин.

Раніше ми публікували рецепт свинячої вирізки в духовці. Воно виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним.