Куряче філе вийде соковитим та смачним: додайте до нього популярний продукт та запечіть
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14952
Таку страву ви захочете готувати часто
Готувати страви, наприклад, котлети, які вимагають присутності та деякого часу, не завжди є бажання. А ось смачно поїсти хочеться завжди.
У таких випадках рятують рецепти страв, які готуються швидко, нескладно, але виходять ароматними і подобаються близьким. Одним із таких є запечене куряче філе під вершковим соусом, інформую на YouTube-каналі "Lezzet Tutkunu".
Як приготувати куряче філе під вершковим соусом
Інгредієнти:
- куряче філе — 3 шт.;
- яйця — 3 шт.;
- вершки – 200 мл;
- чебрець — 1 г;
- карі — 1 г;
- чорний перець — 1 г;
- помідор — 1 шт.;
- петрушка;
Спосіб приготування:
- Куряче філе нарізати невеликими кубиками.
- Яйця збити вінчиком, додати вершки, перець, карі та чебрець, збити.
- Форму для випічки змастити олією, викласти куряче філе, залити все вершками.
- Тонко нарізати помідор та петрушку.
- Поверх м’яса викласти помідори та посипати петрушкою.
- Запікати при 200 градусах близько 40-45 хвилин.
Раніше ми публікували рецепт свинячої вирізки в духовці. Воно виходить дуже ароматним, соковитим, ніжним.