Як врятувати печінку, яка вийшла жорсткою та сухою: хитрий лайфхак
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 1990
Допоможе один простий інгредієнт
Ми розповідали, що додати до фаршу для кращого смаку. Тепер розповідаємо, що зробити, якщо ви посмажили печінку, але вона вийшла жорсткою та несмачною.
Смажена печінка – це страва, яка може бути як вишуканою, так і розчаруванням. Кулінари намагаються зробити її м'якою, ніжною, що тане в роті. На жаль, часто після сковороди печінка стає жорсткою і сухою, псуючи весь смак. Якщо це сталося, все ще можна виправити. Як саме, розповіли на ProstoWay.
Що робити, якщо печінка вийшла жорсткою?
Є один простий секрет, який допоможе виправити цю ситуацію. Секретом м'якої печінки є звичайнісінька сметана.
Складіть готову печінку у чисту сковороду та залийте її сметаною. Ретельно перемішайте та увімкніть вогонь. Протушкуйте печінку на повільному вогні протягом 10-15 хвилин.
Старайтесь не пересмажувати печінку. Також гарним правилом буде замочувати шматочки перед смаженням в молоці на 30-40 хвилин — так з неї вийде можлива гіркота і шматочки вийдуть ніжними.
Тушкована печінка в сметані буде неймовірно смачною та ніжною. Також ми ділились секретами, які дозволять приготувати найніжніший гуляш.