Як врятувати печінку, яка вийшла жорсткою та сухою: хитрий лайфхак

Читать на русском
Автор
1990
Страву можна зробити смачною
Страву можна зробити смачною. Фото vazhnoznat.com

Допоможе один простий інгредієнт

Ми розповідали, що додати до фаршу для кращого смаку. Тепер розповідаємо, що зробити, якщо ви посмажили печінку, але вона вийшла жорсткою та несмачною.

Смажена печінка – це страва, яка може бути як вишуканою, так і розчаруванням. Кулінари намагаються зробити її м'якою, ніжною, що тане в роті. На жаль, часто після сковороди печінка стає жорсткою і сухою, псуючи весь смак. Якщо це сталося, все ще можна виправити. Як саме, розповіли на ProstoWay.

Що робити, якщо печінка вийшла жорсткою?

Є один простий секрет, який допоможе виправити цю ситуацію. Секретом м'якої печінки є звичайнісінька сметана.

Складіть готову печінку у чисту сковороду та залийте її сметаною. Ретельно перемішайте та увімкніть вогонь. Протушкуйте печінку на повільному вогні протягом 10-15 хвилин.

Старайтесь не пересмажувати печінку. Також гарним правилом буде замочувати шматочки перед смаженням в молоці на 30-40 хвилин — так з неї вийде можлива гіркота і шматочки вийдуть ніжними.

Тушкована печінка в сметані буде неймовірно смачною та ніжною. Також ми ділились секретами, які дозволять приготувати найніжніший гуляш.