Раковину можна буде не мити кілька тижнів: проста хитрість збереже чистоту

Читать на русском
Автор
28162
Чистота збережеться надовго
Чистота збережеться надовго. Фото belnovosti.by

Вам знадобиться цей лайфхак

Навіть найохайніші господині можуть стикатися з проблемою вапняного нальоту на унітазі, ванній або раковині, які можна видалити за допомогою простих засобів. Також плями залишаються і на блискучому срібному крані раковини.

Багато хто думає, що через це потрібно чи не щодня чистити сантехніку. Однак існує лайфхак, завдяки якому раковина зможе залишатися чистим тижнями, інформують "Бєлновини".

Як зберегти чистоту раковини на кілька тижнів

Так, щоб швидко позбавиться від нальоту, знадобиться харчова сода та оцет. Необхідно просто насипати трохи соди на мокру тканину та протерти порошком кран та раковину. Після цього додати оцет і повторити процедуру.

Коли раковина засяє чистотою, залишиться лише протерти поверхню шаром дитячої олії.

Секрет у тому, що жир, що міститься в дитячій олії, створює захисний шар на поверхні, що знижує ймовірність утворення нальоту та бруду. І завдяки цьому срібний кран завжди блищить як новий.

Цей простий метод також підходить для чищення душових та раковин у ванній кімнаті. Якщо під рукою немає дитячої олії, можна використовувати невелику кількість ополіскувача для пральної машини.

Раніше ми розповідали, як можна самостійно приготувати чудо-розчин для прибирання у всьому будинку. Навряд чи ви чули, що для цього можна використовувати апельсинові скоринки.