Іменини у Сергія 20 лютого: яскраві листівки, картинки та слова побажань для близьких та друзів

Читать на русском
Автор
10928
Привітайте близьких зі святом
Привітайте близьких зі святом. Фото Колаж "Телеграф"

Нагадайте близьким про своє кохання і виявіть увагу

Цього дня, 20 лютого, свої іменини відзначають чоловіки, яких звати Сергій. День ангела — чудова нагода проявити турботу і увагу та привітати знайомих та близьких зі святом.

Відомо, що ім’я Сергій має римське походження. Це родове ім’я, яке відносять до патриціанського роду Сергіїв. Це ім’я у перекладі означає "високий" або "знатний".

У Сергіїв непростий характер, вони схильні часто ображатись на людей і можуть не розмовляти з кривдником тривалий час. При цьому вони не мстиві і не злопам’ятні, а іноді досить щирих вибачень, щоб звести нанівець образу. Чоловіки на ім’я Сергій мають гарне почуття гумору, вони начитані та ерудовані, цікавляться новинами та політикою.

У відносинах Сергій дуже вірний та швидко прив’язується до своєї другої половинки. Він уміє дбати про сім’ю і не боїться брати на себе відповідальність. Найчастіше Сергії люблять дітей та створюють багатодітні сім’ї. Вони вірні та віддані, найчастіше однолюби.

День ангела — чудова нагода проявити увагу та турботу про рідних та друзів, які носять ім’я Сергій. "Телеграф" підготував добірку милих листівок та яскравих картинок з побажаннями, щоб ви могли красиво привітати родичів, друзів, колег, коханих чоловіків із Днем ангела у соцмережах чи месенджерах.

День ангела Сергія, листівки, картинки, привітання
День ангела Сергія, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Сергія, іменини, листівки, картинки, привітання, вірші
День ангела Сергія, іменини, листівки, картинки
День ангела Сергія, іменини, картинки, привітання
День ангела Сергія, листівки, картинки, привітання
День ангела Сергія, іменини, листівки, картинки, привітання

Раніше "Телеграф" розповідав про вихідні та свята у лютому 2024 року. Коли відпочивають та відзначають українці – календар свят.