Позбавитеся від будь-яких забруднень на кухні: як зробити універсальний засіб

Читать на русском
Автор
543
Як очистити жирні поверхні
Як очистити жирні поверхні. Фото Freepik

Цей дешевий засіб осистить навіть стійкі забруднення

Очистити робочі і не тільки поверхні на кухні буває дуже складно. Це зазвичай займає багато часу і грошей. Однак є універсальний засіб, який можна зробити власноруч, витративши копійки. Раніше ми розповідали, як очистити крани до блиску, а тепер ділимося, з чого зробити універсальний засіб, що очистить бруд будь-якої складності.

Цей лайфхак не полягає у використанні оцту, лимонної кислоти, соди чи солі. З чого зробити універсальний засіб для очищення, пише ProstoWay.

Як зробити засіб для очищення кухні

Все, що вам потрібно, — це зубна паста і звичайне господарське мило. Їх треба просто змішати між собою в будь-якій посудині. Після цього — нанести на забруднені поверхні і натерти за допомогою губки. Такий засіб видалить забруднення будь-якої складності.

Якщо на робочих, і не тільки, поверхнях вашої кухні є жирні плями чи стійкі забруднення, скористайтеся цим лайфхаком. Також ним можна очистити брудну плитку, яку інші засоби не змогли довести до блиску.

Цей універсальний засіб підійде також, якщо є стійкі забруднення на алюмінієвій раковині на кухні. Треба лише нанести його на поверхню і потерти губкою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як довести до блиску виделки й ложки. Ми поділилися лайфхаком з використанням мінеральної води.