Гора ароматного печива з двох яєць: дешевий рецепт фантастичної випічки до чаю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 41122
Печиво за цим рецептом виходить особливо розсипчасте і ароматне
Ми розповідали, як до чаю приготувати дуже смачне сирне печиво. Тепер ділимось рецептом надзвичайного печива на яблучному тісті. Воно виходить дуже ароматним, та й витратите ви на нього копійки.
Це надзвичайне печиво просто тане у роті. Як його приготувати, розповіли на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт
- Сіль – дрібка
- Цукор – 100 грамів
- Вершкове масло – 100 грамів
- Борошно – 320 грамів
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Кориця – 0,5 ч.л.
- Яблука – 2 шт
Спосіб приготування:
- Вінчиком збиваємо яйця з сіллю і цукром в глибокій мисці. Після цього додаємо розтоплене масло. Важливо, щоб воно трохи охололо після того, як ви його розтопите.
- Додаємо борошно, порошок кориці та розпушувач. Перемішуємо тісто лопаткою до однорідності. Воно повинно бути м’яким, без грудочок.
- Очищені яблука нарізаємо невеликими кубиками. Одразу змішуємо з тістом.
- З отриманого тіста формуємо кульки та викладаємо їх на деко, застелене папером для випічки. Випікаємо печиво в заздалегідь розігрітій до 180°C духовці 20-25 хвилин.
Дістаємо їх з духовки і посипаємо цукровою пудрою. Якщо ви шукаєте складніші солодощі, зверніть увагу на цей рецепт смачного шоколадного торта.