Один секретний інгредієнт зробить рибку неймовірною: найпростіший маринад для оселедця
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 4615
Рибка в медовому маринаді виходить дуже смачною
Ми розповідали, як врятувати оселедець, що "переїв" солі. Тепер ділимось рецептом дуже смачного медового маринаду для оселедця. Засолена рибка для багатьох — улюблена закуска чи перекус. Розповідаємо, як приготувати її особливо смачно.
Цей рецепт може здатись дивним, однак риба в цьому маринаді виходить фантастично смачною. Як приготувати оселедець в сметанному маринаді з медом і коньяком, розповіли на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- 1 великий оселедець
- 1/2 склянки жирної сметани
- 1 ст. л. коньяку
- 5 ст. л. рідкого меду
- 2 ст. л. гострої гірчиці
- 1 цибулина
- 1 ст. л. винного оцту
- cіль
- cелений перець
- 2-3 зубчики часнику
Спосіб приготування:
- Збиваємо сметану з 1 ложкою гірчиці в невеликій мисочці. Вливаємо коньяк і оцет, ретельно перемішуємо.
- Розділяємо оселедець на філе. Якщо треба промиваємо та просушуємо паперовими рушничками.
- Цибулю нарізаємо кільцями, проминаємо руками, щоб пустила сік. Перемішуємо шматочки риби з кільцями цибулі та маринадом.
- Додаємо подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Залишаємо оселедець маринуватися в холодильнику на 1-2 години.
Оселедець можна подавати з відвареною картоплею, чорним хлібом або свіжими овочами. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати печінку.