Один секретний інгредієнт зробить рибку неймовірною: найпростіший маринад для оселедця

Читать на русском
Автор
4615
Приготувати такий маринад зовсім нескладно
Приготувати такий маринад зовсім нескладно. Фото Факти

Рибка в медовому маринаді виходить дуже смачною

Ми розповідали, як врятувати оселедець, що "переїв" солі. Тепер ділимось рецептом дуже смачного медового маринаду для оселедця. Засолена рибка для багатьох — улюблена закуска чи перекус. Розповідаємо, як приготувати її особливо смачно.

Цей рецепт може здатись дивним, однак риба в цьому маринаді виходить фантастично смачною. Як приготувати оселедець в сметанному маринаді з медом і коньяком, розповіли на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 1 великий оселедець
  • 1/2 склянки жирної сметани
  • 1 ст. л. коньяку
  • 5 ст. л. рідкого меду
  • 2 ст. л. гострої гірчиці
  • 1 цибулина
  • 1 ст. л. винного оцту
  • cіль
  • cелений перець
  • 2-3 зубчики часнику

Спосіб приготування:

  1. Збиваємо сметану з 1 ложкою гірчиці в невеликій мисочці. Вливаємо коньяк і оцет, ретельно перемішуємо.
  2. Розділяємо оселедець на філе. Якщо треба промиваємо та просушуємо паперовими рушничками.
  3. Цибулю нарізаємо кільцями, проминаємо руками, щоб пустила сік. Перемішуємо шматочки риби з кільцями цибулі та маринадом.
  4. Додаємо подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Залишаємо оселедець маринуватися в холодильнику на 1-2 години.

Оселедець можна подавати з відвареною картоплею, чорним хлібом або свіжими овочами. Також ми розповідали, як дуже смачно приготувати печінку.