Все змішали — і в духовку: цей вишневий пиріг тане в роті

Читать на русском
Автор
924
Пишний, ароматний, з простих продуктів
Пишний, ароматний, з простих продуктів. Фото simplerecipes.top

Пиріг готується дуже просто

Рецепти нашвидкуруч виручають, коли незабаром мають прийти гості й ви хочете пригостити їх смачненьким. Або ж смакоту хочеться приготувати для близьких.

У такому випадку чудовим варіантом буде приготувати шоколадний кекс до чаю. Або ж звернути увагу на рецепт вишневого пирога, яким поділилися на порталі "Своїми руками".

Як приготувати вишневий пиріг

Інгредієнти:

  • борошно — 1 скл.;
  • вишня — 300-400 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • цукор — 1 скл.;
  • сода — 0,5 ч.л;
  • сметана — 200 г;
  • масло вершкове або маргарин — 100 г;
  • ванілін — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Вишні викласти на друшляк, залишити, щоб стекла зайва рідина.
  2. Додати ложку крохмалю, обережно рівномірно розмішати по ягодах.
  3. Яйця збити з цукром.
  4. Додати розтоплене вершкове масло, перемішати.
  5. Додати сметану, ванілін за смаком, просіяне борошно та вимісити тісто – воно має вийти консистенції домашньої сметани.
  6. Вилити тісто у форму, застелену пергаментом, зверху викласти ягоди.
  7. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
  8. За бажанням посипати цукровою пудрою.

А якщо ви любите просту та смачну випічку, рекомендуємо звернути увагу на рецепт пирога "12 ложок". Він готується без зважування інгредієнтів, а всі основні інгредієнти вимірюються столовими ложками.