Все змішали — і в духовку: цей вишневий пиріг тане в роті
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 924
Пиріг готується дуже просто
Рецепти нашвидкуруч виручають, коли незабаром мають прийти гості й ви хочете пригостити їх смачненьким. Або ж смакоту хочеться приготувати для близьких.
У такому випадку чудовим варіантом буде приготувати шоколадний кекс до чаю. Або ж звернути увагу на рецепт вишневого пирога, яким поділилися на порталі "Своїми руками".
Як приготувати вишневий пиріг
Інгредієнти:
- борошно — 1 скл.;
- вишня — 300-400 г;
- яйця — 2 шт.;
- цукор — 1 скл.;
- сода — 0,5 ч.л;
- сметана — 200 г;
- масло вершкове або маргарин — 100 г;
- ванілін — за смаком.
Спосіб приготування:
- Вишні викласти на друшляк, залишити, щоб стекла зайва рідина.
- Додати ложку крохмалю, обережно рівномірно розмішати по ягодах.
- Яйця збити з цукром.
- Додати розтоплене вершкове масло, перемішати.
- Додати сметану, ванілін за смаком, просіяне борошно та вимісити тісто – воно має вийти консистенції домашньої сметани.
- Вилити тісто у форму, застелену пергаментом, зверху викласти ягоди.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
- За бажанням посипати цукровою пудрою.
А якщо ви любите просту та смачну випічку, рекомендуємо звернути увагу на рецепт пирога "12 ложок". Він готується без зважування інгредієнтів, а всі основні інгредієнти вимірюються столовими ложками.