Легко та безпечно: як помити вікна на балконі, якщо живете не на 1 поверху

Читать на русском
Автор
3657
Балкон
Балкон. Фото Pixabay

З цими рекомендаціями не потрібно брати зі собою ключі від квартири

З настанням першого весняного тепла більшість людей вже замислюються над глобальним прибиранням. У цей план потрапляє і миття вікон. Однак якщо ви живите у квартирі й не можете помити вікна на балконі, бо високо, то варто замислитись над порадами, які в цьому допоможуть.

Під час миття скла на балконі варто дотримуватись правил безпеки. "Уніан" ділиться рекомендаціями, як привести вікна у блискучий вигляд та бути в безпеці.

Якщо у вас дерев'яні вікна, то це полегшує роботу. Їх можна розібрати та помити в кімнаті, а потім повернути все на місце. Варто бути обережним, аби не отримати скалку (занозу).

Гарним помічник при прибиранні стане телескопічна швабра, яку можна придбати у хімтоварах. Нею більш зручно прибирати, аніж звичайною.

Окрім того, у боротьбі з брудом на вікнах може допомогти й магнітна щітка. Одна частина кріпиться ззовні, а інша — всередині. Нею прибирання стане швидким та більш ефективним.

Однак якщо вам не хочеться возитися самостійно з вікнами, то по Україні працюють клінінгові компанії, які вже мають при собі спеціальні приладдя, а не тільки мийний засіб та ганчірку.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що потрібно встигнути зробити на приватній ділянці у лютому.