М’ясо перекрутиться на "раз-два": хитрий трюк, який в рази спростить приготування фаршу

Читать на русском
Автор
14636
Приготування фаршу можна спростити
Приготування фаршу можна спростити. Фото civileats.com

Варто зробити це з м’ясом перед тим, як робити фарш

Для соковитих котлет чи будь-якої іншої страви принципово важливо використовувати якісний фарш. Від цього у першу чергу залежить смак їжі, тому досвідчені кулінари зазвичай надають перевагу домашньому фаршу.

Продукт, приготовлений своїми руками, не йде у жодне порівняння з тим, що можна купити готовим. Готуючи фарш самотужки, ви контролюєте буквально кожен етап приготування та визначаєте, наскільки ваша страва буде жирною чи сухою. Як спростити процес приготування фаршу, розповіли на ProstoWay.

Як перекрутити фарш без мороки

Найпростішим рішенням буде, звісно, придбати готовий фарш. Приготування домашнього фаршу – досить складний і часом тривалий процес. Свіже м’ясо і сало перекрутити складно, особливо через ручну м’ясорубку. Жилки і жирніші частини часто забиваються в отвори тощо. Їх доводиться буквально силою видавлювати.

Але цього уникнути, якщо правильно підійти до підготовки фаршу. Секрет у тому, щоб перед приготуванням фаршу ненадовго відправити м’ясо, нарізане на шматки в морозильну камеру.

Шматочки, що були злегка підмерзлі, перекрутяться дуже легко. З такого фаршу можна буде одразу готувати — додатково розморожувати його не потрібно.

Тепер ви знаєте, як можна значно спростити собі життя під час приготування фаршу. Продукт, отриманий таким чином, буде мати високу якість і стане основою для ваших чудових страв. Наприклад, ароматні закарпатські голубці з таким фаршем точно будуть на висоті.