Не викидайте лотки для яєць: вдома їм знайдеться корисне застосування

Читать на русском
Автор
34167
У господарстві знадобиться все
У господарстві знадобиться все. Фото Pexels

Декілька незвичайних способів використовувати тару для яєць

Лотки для яєць зазвичай опиняються у смітті. Але перш ніж кинути їх туди, подумайте, чи не знадобляться вони у господарстві. Лотки з картону зазвичай досить щільні і можуть використовуватися для вирішення багатьох завдань.

Раніше ми розповідали, для чого можуть стати в нагоді старі капронові колготки. Тепер розповімо, як у господарстві допоможуть яєчні лотки.

Як використовувати лотки для яєць вдома

Лоток для яєць стане чудовим матеріалом для пакування. Вони підходять для заповнення простору у занадто великій коробці. Вони не додадуть ваги посилці і зроблять предмет усередині нерухомим.

Ще один спосіб використання лотків для яєць — як підставка для кексів. Запакуйте випічку в контейнер і не переживайте, що вона деформується під час транспортування.

Лотки для яєць полегшують сортування дрібних предметів. Їх можна використовувати як органайзер для гудзиків, намистин, цвяхів, шурупів та інших дрібних предметів.

Картонне пакування для яєць можна використовувати для дитячої творчості. Їх можна розфарбовувати та вирізати, використовувати за аналогією з деталями конструктора. Лотки можуть здатися для дітей цікавішими, ніж найдорожчі іграшки.

Для підготовки розсади також можна використовувати яєчні лотки. Насипте в кожне відділення ґрунт і посійте одне-два насіння. Коли воно зійде та підросте, відокремте сегменти та помістіть їх разом із папером у контейнер більшого розміру або в землю.

Раніше "Телеграф" розповідав, яке застосування можна знайти сітці для фруктів. Її можна використовувати для миття посуду та іграшок.