Ваші виделки й ложки будуть сяяти чистотою: що для цього треба зробити

Читать на русском
Автор
Ваше столове приладдя буде ідеально чистим
Ваше столове приладдя буде ідеально чистим. Фото freepik.com

Вам потрібна лише мінеральна вода

На жаль, столове приладдя має здатність забруднюватись і тьмяніти. Очистити його буває складно.Мало які засоби здатні довести до блиску ці інструменти. Однак є один простий спосіб доведення виделок та ложок до блиску. Раніше ми розповідали, як вимити келихи до блиску. Тепер поділимося секретним способом очищення столових приборів.

Цей простий лайфхак полягає у використанні звичайної мінеральної води. Про нього розповіли на pixelinform.

Як очистити столові прибори

Все, що вам потрібно, — це мінеральна вода. Треба спочатку помістити виделки й ложки у будь-яку посудину. Потім — залити мінеральною водою і залишити так на кілька годин. Після цього треба кожен прибор натерти рушником.

Ваші виделки й ложки будуть блищати. Столове приладдя матиме вигляд нового. Така обробка матиме сенс у тому випадку, якщо ваші виделки й ложки стали тьмяними і втратили гарний зовнішній вигляд. Всього за кілька годин ваші столові прибори стануть сяючими та красивими. Цей спосіб також кращий через те, що він не вимагає докладань зусиль та не використовує багато часу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як протерти екран телевізора, щоб він був ідеально чистим. Ми поділилися методом, який не залишає розводів.