![Смачний, корисний та апетитний](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/29/aa8139e3-67d172534fbedae31dc022a74f99c299.jpg?v=4529_1)
Сподобається дорослим та дітям
Коли класичний борщ готувати набридло, меню перших страв відмінно урізноманітнить сирний суп. Він виходить легким, поживним і готується швидко.
Ніжний вершковий сир, свіжі овочі та ароматні спеції чудово поєднуються між собою і такий супчик точно сподобається близьким. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати сирний суп
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 400 г плавленого сиру
- 150 г рису
- 400 г картоплі
- 150 г моркви
- 150 г цибулі
- сіль
- перець
- зелень за смаком
Спосіб приготування:
- Філе відварити у 3 л води зі спеціями, вийняти, нарізати невеликими шматочками.
- Цибулю дрібно нарізати.
- Моркву натерти на тертці.
- Картоплю почистити, нарізати кубиками.
- У киплячий бульйон засипати рис, варити протягом 10 хвилин.
- Додати картоплю, цибулю та моркву, варити протягом 5–7 хвилин.
- Додати м’ясо, варити до готовності картоплі.
- Додати|добавляти| сир, перемішати, прибрати з вогню.
А якщо ви любите супи, рекомендуємо також приготувати наваристий суп із сочевиці по-турецьки за рецептом "Телеграфа". Суп виходить наваристим, досить густим і ситним.