Готуватимете щодня: сирний суп з курячим філе

Читать на русском
Автор
545
Смачний, корисний та апетитний
Смачний, корисний та апетитний. Фото say7.info

Сподобається дорослим та дітям

Коли класичний борщ готувати набридло, меню перших страв відмінно урізноманітнить сирний суп. Він виходить легким, поживним і готується швидко.

Ніжний вершковий сир, свіжі овочі та ароматні спеції чудово поєднуються між собою і такий супчик точно сподобається близьким. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".

Як приготувати сирний суп

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 400 г плавленого сиру
  • 150 г рису
  • 400 г картоплі
  • 150 г моркви
  • 150 г цибулі
  • сіль
  • перець
  • зелень за смаком

Спосіб приготування:

  1. Філе відварити у 3 л води зі спеціями, вийняти, нарізати невеликими шматочками.
  2. Цибулю дрібно нарізати.
  3. Моркву натерти на тертці.
  4. Картоплю почистити, нарізати кубиками.
  5. У киплячий бульйон засипати рис, варити протягом 10 хвилин.
  6. Додати картоплю, цибулю та моркву, варити протягом 5–7 хвилин.
  7. Додати м’ясо, варити до готовності картоплі.
  8. Додати|добавляти| сир, перемішати, прибрати з вогню.

А якщо ви любите супи, рекомендуємо також приготувати наваристий суп із сочевиці по-турецьки за рецептом "Телеграфа". Суп виходить наваристим, досить густим і ситним.