Розбавте шампунь водою та нанесіть на дзеркало: ефект вас здивує

Читать на русском
Автор
10265
Цей засіб для миття дзеркал завжди під рукою
Цей засіб для миття дзеркал завжди під рукою. Фото Pexels

Простий спосіб видалити плями та зробити дзеркало кристально чистим

Миття дзеркал має бути обов’язковим пунктом у списку прибирання. Підтримувати скляну поверхню в ідеальному стані складно, а способів і мийних засобів для цього достатньо. Деякі господині використовують піну для гоління, щоб дзеркала у ванній не потіли. Але це не єдиний косметичний продукт, який можна використовувати для догляду за скляними поверхнями. Розводи на дзеркалі підуть в історію, якщо під час миття використовувати шампунь для волосся, радить Shareinfo.

Як очистити дзеркало без розводів за допомогою шампуню

Виявляється, шампунь чудово справляється з видаленням пилу, розводів та інших плям на склі. У порівнянні з покупними засобами побутової хімії шампунь безпечний. Одночасно він точно відмиє та відполірує дзеркало і надасть йому блиску.

Змішайте трохи шампуню з водою до утворення піни та промийте нею всю поверхню дзеркала м’якою тканиною. З першого моменту ви помітите, що забруднення зникають, як ні в чому не бувало. На завершення протріть дзеркало паперовим рушником.

Шампунь має потрійну дію: видаляє забруднення, розводи й надає поверхні приголомшливий блиск.

Завжди мийте дзеркало круговими рухами, тоді водяна пара та розводи зникнуть на дуже довгий час. Щобільше, так само можна захистити й дзеркала вашого автомобіля.

Раніше "Телеграф" розповідав, як надовго забути про пил у будинку. Використовуйте під час прибирання саморобний засіб із натуральних інгредієнтів.