Якщо ви не любите печінку, ви не вмієте її готувати: чотири поради, з якими продукт буде неймовірним

Читать на русском
Автор
1481
Печінку можна приготувати ідеально смачно
Печінку можна приготувати ідеально смачно. Фото vazhnoznat.com

Секрети ідеального смаку продукту

Ми розповідали, як приготувати смачну печінку за допомогою соди. Тепер ділимось іншими порадами, які допоможуть посмажити печінку так, щоб вона була неймовірно смачною і м'якою.

Будь-який вид печінки можна приготувати смачно, якщо знати про деякі секрети. Кожна деталь важлива, розповідаємо про них разом із Ukr.Media.

Як правильно підібрати спеції

Для яловичої та свинячої печінки найкраще підійде розмарин. До яловичої також додають орегано, базилік, мускатний горіх. Якщо вам подобається смак чебрецю та естрагону, додайте його. Часник, перець, паприка та лимонна цедра підійдуть до всіх трьох видів печінки, проте найкраще — до свинячої і курячої.

Не більше сантиметра товщини шматків

Є ще один важливий момент, якому слід приділити увагу. Це стосується товщини нарізки. Рекомендація, яка стосується всіх видів печінки — скибочки повинні бути не грубіші, ніж один сантиметр.

Не складайте щільно

Під час смаження будь-якого виду печінку важливо робити це виключно на добре розігрітій олії. Кожен шматок слід обваляти в борошні. При цьому не варто викладати багато шматків відразу, печінка повинна лежати на сковороді вільно.

Сіль — в останній момент

Будь-які спеції до печінки додають лише після того, коли просмажиться одна сторона і ви перевернете шматок на другу. Сіль слід додавати на заключному етапі смаження.

Врахуйте ці деталі — і печінка буде особливо смачною. Також ми розповідали, як врятувати пересолений оселедець.