Покладіть цей копійчаний продукт у холодильник — і смороду як не бувало

Читать на русском
Автор
1234
У холодильнику буде лише запах свіжості
У холодильнику буде лише запах свіжості. Фото Freepik

Цей сипучий інгредієнт на "ура" розв'язує проблему зі смердючим холодильником

Іноді в холодильнику, який також потрібно правильно розморожувати, може з’явитися неприємний запах, який може наситити продукти, що зберігаються усередині. Навіть після ретельного очищення ця проблема не вирішується. Однак є простий лайфхак, який миттєво позбавить вас неприємності.

Допомога приходить від звичайного продукту — харчової соди, яка часто використовується при прибиранні дому. Як пише видання Express, для усунення неприємного запаху з холодильника достатньо використовувати цей натуральний продукт замість шкідливих і дорогих хімічних засобів з супермаркету.

Як позбутися запаху в холодильнику

Аромати продуктів у холодильнику можуть змішуватися, створюючи з часом неприємний запах. Однак харчова сода здатна поглинути цей запах лише за одну ніч. Просто візьміть невелику тарілку, миску або контейнер без кришки, додайте трохи харчової соди та залиште в холодильнику на ніч.

Ви здивуєтеся, але сода на "ура" справляється з цим завданням: смердючий запах зникає. Харчова сода має властивість поглинати запахи, тому вона може позбавити будь-якого неприємного аромату.

Додамо, що ретельне прибирання холодильника слід робити кожні кілька місяців. Раніше ми писали, яку ще проблему вирішує харчова сода в холодильнику.