Холодильник сяятиме як новенький: два засоби знищать мікробів і сморід

Читать на русском
Автор
4864
Ретельне прибирання холодильника слід робити кожні кілька місяців
Ретельне прибирання холодильника слід робити кожні кілька місяців. Фото Pexels

Більше ніякого неприємного запаху та забруднень

Якщо ви регулярно підтримуєте чистоту в холодильнику, то вам не доведеться стикатися з неприємними запахами, а, головне, продукти харчування зберігатимуться в повній безпеці.

Багато бактерій і бруду можуть ховатися на полицях, в ящиках і навіть під самим холодильником, тому підтримання ідеального порядку в цьому просторі є ключовим аспектом. Для цього можна використовувати два ефективні засоби — харчову соду та оцет, пише express.

Як почистити холодильник і прибрати неприємний запах

Спосіб 1

Необхідно протерти зовнішні та внутрішні поверхні холодильника, щоб видалити поверхневе сміття. Для цього розчиніть дві столові ложки харчової соди на склянку гарячої води. Змочіть ганчірку в розчині і протріть полиці, ящики та ручки холодильника.

Спосіб 2

У пульверизаторі з’єднайте три частини води з однією частиною білого оцту та розпорошіть суміш на внутрішній частині порожнього холодильника. Оцет ефективно усуває шкідливі бактерії та, крім того, відновлює блиск глянцевим поверхням. Використовуючи ватний тампон, насичений оцтом, проведіть очищення всіх важкодоступних місць усередині холодильника.

Раніше ми писали, навіщо заливати в пральну машинку оцет. Завдяки одній хитрощі ви врятуєте свої речі від неприємної напасті.