Складної вечері не треба - ви наїстеся цією стравою: салат з куркою, яйцями та чері

Читать на русском
Автор
Салат зробити легко
Салат зробити легко. Фото klopotenko.com

Оригінальний за смаком та подачею американський салат на святковий стіл

Виготовляти складні страви на вечерю, на кшталт котлет, не завжди є час і бажання. А от зробити легкий, але ситний салатик можна досить просто.

Євген Клопотенко пропонує приготувати класичний кобб салат, інгредієнти якого викладаються смужками, а сама страва виглядає цікаво та презентабельно. Так, кожен член сім'ї зможе змішати складові, як йому до вподоби, йдеться на сайті "Клопотенко".

Як приготувати кобб салат з філе курки

Інгредієнти:

Для салату:

  • 1 куряче філе (приблизно 300 г);
  • 3 яйця;
  • 1 пучок рамену;
  • 200 г томатів чері;
  • 1 авокадо;
  • 1 ст. л. соку лимона;
  • 150 г бекону;
  • 1 ст. л. олії;
  • 100 г сиру

Для заправки:

  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. діжонської гірчиці
  • 1 ст. л. винного оцту

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе запекти у фользі у духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
  2. Яйця відварити.
  3. Салат рамен порвати на невеликі шматочки.
  4. Чері розрізати навпіл.
  5. Авокадо очистити, нарізати на довільні шматочки та збризнути соком лимона.
  6. Бекон нарізати на квадратики та обсмажити на пательні протягом 4 хвилин.
  7. Запечене філе нарізати довільно.
  8. Сир нарізати кубиками.
  9. Викласти усі інгредієнти на велику пласку тарілку смугами, не змішуючи.
  10. Змішати усі складові заправки до однорідності.
  11. Подавати салат із соусом у соусниці збоку.

Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.