Складної вечері не треба - ви наїстеся цією стравою: салат з куркою, яйцями та чері
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Оригінальний за смаком та подачею американський салат на святковий стіл
Виготовляти складні страви на вечерю, на кшталт котлет, не завжди є час і бажання. А от зробити легкий, але ситний салатик можна досить просто.
Євген Клопотенко пропонує приготувати класичний кобб салат, інгредієнти якого викладаються смужками, а сама страва виглядає цікаво та презентабельно. Так, кожен член сім'ї зможе змішати складові, як йому до вподоби, йдеться на сайті "Клопотенко".
Як приготувати кобб салат з філе курки
Інгредієнти:
Для салату:
- 1 куряче філе (приблизно 300 г);
- 3 яйця;
- 1 пучок рамену;
- 200 г томатів чері;
- 1 авокадо;
- 1 ст. л. соку лимона;
- 150 г бекону;
- 1 ст. л. олії;
- 100 г сиру
Для заправки:
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. діжонської гірчиці
- 1 ст. л. винного оцту
Спосіб приготування:
- Куряче філе запекти у фользі у духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
- Яйця відварити.
- Салат рамен порвати на невеликі шматочки.
- Чері розрізати навпіл.
- Авокадо очистити, нарізати на довільні шматочки та збризнути соком лимона.
- Бекон нарізати на квадратики та обсмажити на пательні протягом 4 хвилин.
- Запечене філе нарізати довільно.
- Сир нарізати кубиками.
- Викласти усі інгредієнти на велику пласку тарілку смугами, не змішуючи.
- Змішати усі складові заправки до однорідності.
- Подавати салат із соусом у соусниці збоку.
Якщо ви любите салати рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими кольорами.