Сподобаються навіть тим, хто не любить печінку: бюджетні оладки нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6951
Оладки виходять ніжними та м’якими
Багато хто не любить печінку через специфічний смак. Однак цей субпродукт може виручити, коли ви обмежені у фнансах, а на вечерю все одно потрібно щось готувати.
Так, можна потушкувати курячу печінку з яблуками — ви здивуєтеся, наскільки смачно виходить. Або ж приготувати печінкові оладки з рисом, повідомляє "Say7".
Як приготувати печінкові оладки
Інгредієнти:
- 500 г печінки;
- 100 г рису (вареного);
- 150 г цибулі;
- 100 г моркви;
- 1 яйце;
- 50-70 г борошна;
- сіль;
- перець;
- рослинна олія;
Спосіб приготування:
- Печінку, цибулю та моркву пропустити через м’ясорубку, перемішати.
- Додати яйце, перемішати.
- Додати відварений рис, перемішати.
- Посолити, поперчити, додати борошно, перемішати.
- На розігріту, змащену олією сковороду ложкою викласти оладки.
- Смажити протягом 5-7 хвилин з одного боку, перевернути та ще стільки ж смажити з іншого.
А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.