Сподобаються навіть тим, хто не любить печінку: бюджетні оладки нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
6951
Найсмачніші та ароматні оладки з печінки
Найсмачніші та ароматні оладки з печінки. Фото say7.info

Оладки виходять ніжними та м’якими

Багато хто не любить печінку через специфічний смак. Однак цей субпродукт може виручити, коли ви обмежені у фнансах, а на вечерю все одно потрібно щось готувати.

Так, можна потушкувати курячу печінку з яблуками — ви здивуєтеся, наскільки смачно виходить. Або ж приготувати печінкові оладки з рисом, повідомляє "Say7".

Як приготувати печінкові оладки

Інгредієнти:

  • 500 г печінки;
  • 100 г рису (вареного);
  • 150 г цибулі;
  • 100 г моркви;
  • 1 яйце;
  • 50-70 г борошна;
  • сіль;
  • перець;
  • рослинна олія;

Спосіб приготування:

  1. Печінку, цибулю та моркву пропустити через м’ясорубку, перемішати.
  2. Додати яйце, перемішати.
  3. Додати відварений рис, перемішати.
  4. Посолити, поперчити, додати борошно, перемішати.
  5. На розігріту, змащену олією сковороду ложкою викласти оладки.
  6. Смажити протягом 5-7 хвилин з одного боку, перевернути та ще стільки ж смажити з іншого.

А якщо ви любите печінку, рекомендуємо приготувати неймовірний копійчаний святковий салат із цього субпродукту. Він виходить соковитим, ніжним та ефектно виглядає на святковому столі.