Страва на всі випадки життя: салат з печінкою тріски та яйцем

Читать на русском
Автор
703
Ця страва стане окрасою свята
Ця страва стане окрасою свята. Фото say7.info

Легкий у приготуванні салат

З печінкою тріски можна приготувати чимало смачних страв: зробити намазку для бутербродів, приготувати траталетки або зробити смачні салати. Як правило, робляться вони дуже просто і доречні як на святковому, так і на буденному столі.

Одним з таких є салат з печінкою тріски, огірками та яйцем. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".

Як приготувати салат з печінкою тріски

Інгредієнти:

  • 1 баночка печінки тріски (250 г);
  • 400 г картоплі;
  • 200 г моркви;
  • 4 яйця;
  • 200 г солоних чи маринованих огірків;
  • сіль;
  • майонез;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю та моркву відварити до готовності.
  2. Картоплю почистити, нарізати кубиками.
  3. Моркву почистити, натерти на середній тертці.
  4. Яйця натерти на середній тертці.
  5. Огірки нарізати соломкою чи кубиками.
  6. З печінки тріски злити олію, розім’яти її виделкою.
  7. Змішати печінку, яйця, картоплю, моркву, огірки, за необхідності посолити.
  8. Заправити салат майонезом.

Раніше ми публікували рецепт гарячих бутербродів нашвидкуруч. Корисна, смачна та швидка у приготуванні страва має наситити до обіду.