Страва на всі випадки життя: салат з печінкою тріски та яйцем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 703
![Ця страва стане окрасою свята](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/fd/aa927a3c-05d7ebd2664708f7b51afd1002512fdc.jpg?v=0841_1)
Легкий у приготуванні салат
З печінкою тріски можна приготувати чимало смачних страв: зробити намазку для бутербродів, приготувати траталетки або зробити смачні салати. Як правило, робляться вони дуже просто і доречні як на святковому, так і на буденному столі.
Одним з таких є салат з печінкою тріски, огірками та яйцем. А рецептом з нами поділилися на порталі "Say7".
Як приготувати салат з печінкою тріски
Інгредієнти:
- 1 баночка печінки тріски (250 г);
- 400 г картоплі;
- 200 г моркви;
- 4 яйця;
- 200 г солоних чи маринованих огірків;
- сіль;
- майонез;
Спосіб приготування:
- Картоплю та моркву відварити до готовності.
- Картоплю почистити, нарізати кубиками.
- Моркву почистити, натерти на середній тертці.
- Яйця натерти на середній тертці.
- Огірки нарізати соломкою чи кубиками.
- З печінки тріски злити олію, розім’яти її виделкою.
- Змішати печінку, яйця, картоплю, моркву, огірки, за необхідності посолити.
- Заправити салат майонезом.
Раніше ми публікували рецепт гарячих бутербродів нашвидкуруч. Корисна, смачна та швидка у приготуванні страва має наситити до обіду.