Ваша мишка може більше: секретна функція коліщатка комп’ютерної миші, про яку не всі знають

Читать на русском
Автор
1144
Ваша мишка має секретну функцію
Ваша мишка має секретну функцію. Фото Freepik

Це не настільки очевидно, тому не всі знають

Більшість користувачів при роботі з персональним комп’ютером використовують мишку. Навіть ті, хто має ноутбук із вбудованою мишкою, для зручності можуть використовувати окрему мишу. Однак, не всі знають про секретну функцію цього гаджета.

Як виявилося, коліщатко мишки можна використовувати не тільки для скролінгу сторінок і руху курсору по екрану комп’ютера, пише glavred.info. У нього є ще одна цікава прихована функція.

Один клік зробить вашу роботу в браузері комфортнішою

В інтернет-браузері ми всі звикли коліщатком мишки скролити сторінки і кнопками перемикати вкладки. Однак у коліщатка є прихована функція – ним можна миттєво закривати будь-які вкладки у браузері.

Замість того, щоб "цілитися" курсором мишки в хрестик для закриття вкладки, просто наведіть курсор на відкриту вкладку браузера і натисніть на коліщатко. Вкладка відразу закриється.

Ця опція стане в нагоді користувачам, у яких у браузері відкрито багато вкладок одночасно. Якщо раптом знадобиться швидко звільнити місце та закрити непотрібні вкладки — спробуйте натискати на них коліщатком. Це заощадить час та зусилля.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко знайти в телефоні завантажений з інтернету документ чи файл. Проста інструкція, яку впорається кожен користувач.