На випадок несподіваних гостей: продукти, які завжди повинні бути у вашій коморі

Читать на русском
Автор
3743
Хитрощі, які вам знадобляться вдома
Хитрощі, які вам знадобляться вдома. Фото Freepik

Ці продукти стануть паличкою-виручалочкою для вас

Зазвичай для гостей ми накриваємо стіл, довго стоячи на кухні і готуючи найрізноманітніші страви. А що робити, якщо друзі вирішили заглянути до вас зненацька?

Якщо ви не бажаєте замовляти доставку продуктів, вас виручить запас продуктів у коморі. Чим саме варто запастися на такий випадок, розповімо разом зі Shuba.

Що варто тримати у коморі на випадок несподіваних гостей

У разі друзів, що несподівано наскочилт, вам допоможуть крекери, хлібці та сухарики. Вони добре зберігаються і є чудовим інгредієнтом для міні-канапок.

Також вам можуть знадобитися рибні консерви. З ними ви можете приготувати різноманітні салати чи намазки.

Консервовані фрукти та ягоди також можуть допомогти, якщо потрібно накрити стіл на швидку руку. Дістаньте з підвалу кілька видів консервованих фруктів, розкладіть у невеликі порційні тарілочки, додайте свіжий хліб або хрусткі хлібні палички та заваріть ароматний чай – частування готове!

Соління та оливки стануть у пригоді на випадок несподіваних гостей. Просто розкладіть все у невеликі тарілочки або подайте на шпажках – і ваші гості не підуть голодними.

Не забувайте про в’ялені томати – вони можуть допомогти в будь-який час. Їх можна подавати окремо, також можна зробити смачну намазку або приготувати пасту з в’яленими томатами на швидку руку.

Також слід запастися горіхами та сухофруктами. Разом із сиром чи варенням вони допоможуть вгамувати голод.

Не слід забувати й про якісну рослинну олію – вона може стати відмінною заправкою для салатів. Її можна налити в невелику миску, додати туди запашні трави та спеції та вмочувати в цю ароматну суміш свіжий ароматний хліб.

А ще можна здивувати гостей та приготувати незвичайні коржики. Спробуйте це дуже легко і просто.