Буде чисто і свіжо: чим помити підлогу, щоб позбутися неприємних запахів в домі

Читать на русском
Автор
10727
Є кілька простих засобів для миття підлоги
Є кілька простих засобів для миття підлоги. Фото Freepik

З цим засобом будинок довго пахнутиме

Досягти ідеальної чистоти підлоги можна за допомогою регулярного миття та прибирання. А якщо додати у воду для миття підлоги деякі прості засоби, то можна ще й позбутися неприємних запахів у будинку та створити свіжість. "Телеграф" уже розповідав, як робити генеральне прибирання, а сьогодні ділиться, чим помити підлогу, щоб у будинку приємно пахнуло.

Так, щоб у домі запанував приємний аромат і свіжість, у воду для миття підлоги потрібно додати натуральні ароматизатори, які є у вас вдома, пише ТСН. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Що додати у воду для миття підлоги

Ефірні олії та оцет

Якщо налити у відро з водою півсклянки звичайного столового оцту і помити підлогу, то ваш будинок буде сяяти чистотою. Оцет прибирає всі забруднення та прибере неприємний запах. А якщо додати ще й кілька крапель улюбленої ефірної олії, то в домі буде приємно пахнути.

Лимонний сік

Якщо додати у воду для миття підлоги сік половинки лимона, то ваша підлога блищатиме чистотою. Особливо цей лайфхак буде ефективним для підлоги з керамічної плитки. Крім того, лимон подарує приємний аромат, який триматиметься кілька днів.

Сода та миючий засіб

Додайте трохи соди у воду для миття підлоги, і ваш дім засяє чистотою. Також якщо ви використовуєте спеціальний миючий засіб, то сода посилить його аромат.

Суміш ефірних олій

Щоб підлога в оселі була чистою і свіжою, у воду для миття можна додати по кілька крапель різних ефірних олій. Відмінно підійде евкаліптова, лавандова, м’ятна ефірна олія, також можна підібрати цитрусові аромати. Це допоможе створити приємну та розслаблюючу атмосферу у вашому будинку на довгий час.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому не можна мити підлогу одразу після того, як гості пішли. Якщо вимити підлогу відразу після гостей, можна накликати проблеми.