Цей простий салат завжди зникає першим: класична закуска з банки консерви
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 994
Відмінна закуска, смак якої знайомий практично всім
Ми ділились рецептом смачного і красивого салату "Крабова хата". Тепер розповідаємо, як приготувати класичний салат з рибними консервами.
Якщо поєднати рибний продукт з деякими іншими інгредієнтами, то можна приготувати цікаву та просту страву. Її можна їсти як на щодень, в якості перекусу, так і на святковий стіл поставити. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.
Інгредієнти:
- 1 банка консервів;
- 3 відварені яйця;
- 2 огірки середніх розмірів;
- 1/2 пучка зеленої цибулі;
- сіль та прянощі до смаку;
- майонез.
Спосіб приготування:
- Ви можете приготувати салат шарами або просто змішати всі інгредієнти в салатнику. Перш за все, злийте рідину з консервів. Виделкою розімніть рибу в банці до однорідної маси. Перед цим видаліть крупні кісточки.
- Подрібніть зелену цибулю, огірки та яйця. З'єднайте всі інгредієнти в салатнику.
- Спробуйте салат на смак, можливо, вам не потрібно буде додавати сіль, адже рибка вже солона. За бажанням додайте чорний перець.
- Додайте майонез, ретельно перемішайте салат і подавайте на стіл. Можна подати просто а салатниці, або використати як начинку для бутербродів чи фаршированих яєць.
Для цікавого смаку можна додати в салат тертий твердий сир або подрібнений часник — якщо вам подобається смак цих компонентів. Також ми ділились рецептом красивого салату "Нептун".