Цей простий салат завжди зникає першим: класична закуска з банки консерви

Читать на русском
Автор
994
Закуску можна подавати як салат або мастити на грінки
Закуску можна подавати як салат або мастити на грінки. Фото vazhnoznat.com

Відмінна закуска, смак якої знайомий практично всім

Ми ділились рецептом смачного і красивого салату "Крабова хата". Тепер розповідаємо, як приготувати класичний салат з рибними консервами.

Якщо поєднати рибний продукт з деякими іншими інгредієнтами, то можна приготувати цікаву та просту страву. Її можна їсти як на щодень, в якості перекусу, так і на святковий стіл поставити. Рецептом поділились на порталі ProstoWay.

Інгредієнти:

  • 1 банка консервів;
  • 3 відварені яйця;
  • 2 огірки середніх розмірів;
  • 1/2 пучка зеленої цибулі;
  • сіль та прянощі до смаку;
  • майонез.

Спосіб приготування:

  1. Ви можете приготувати салат шарами або просто змішати всі інгредієнти в салатнику. Перш за все, злийте рідину з консервів. Виделкою розімніть рибу в банці до однорідної маси. Перед цим видаліть крупні кісточки.
  2. Подрібніть зелену цибулю, огірки та яйця. З'єднайте всі інгредієнти в салатнику.
  3. Спробуйте салат на смак, можливо, вам не потрібно буде додавати сіль, адже рибка вже солона. За бажанням додайте чорний перець.
  4. Додайте майонез, ретельно перемішайте салат і подавайте на стіл. Можна подати просто а салатниці, або використати як начинку для бутербродів чи фаршированих яєць.

Для цікавого смаку можна додати в салат тертий твердий сир або подрібнений часник — якщо вам подобається смак цих компонентів. Також ми ділились рецептом красивого салату "Нептун".