Ми підкажемо, як приготувати сирники.
Сирники — це смачна і ситна страва, яка користується популярністю в Україні та багатьох інших країнах світу. Вони можуть бути як десертом, так і основною стравою.
Сирники готуються з сиру, яєць, борошна та інших інгредієнтів. Про це пише Уніан.
Інгредієнти для класичних сирників:
- Сир жирний — 500 г
- Яйце — 1 шт.
- Борошно пшеничне — 5-6 ст. л.
- Цукор — за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
- Сир перетерти через сито або подрібнити блендером.
- Додати яйце, цукор і борошно, добре перемішати.
- Сформувати сирники і обваляти їх у борошні.
- Смажити на розігрітій олії з двох сторін до золотистого кольору.
Сирники з манкою
Цей рецепт трохи відрізняється від класичного. Манка робить сирники більш пишними і ніжними.
Інгредієнти:
- Сир жирний — 500 г
- Яйце — 2 шт.
- Манка — 2 ст. л.
- Цукор — за смаком
- Олія для смаження
Приготування:
- Сир перетерти через сито або подрібнити блендером.
- Додати яйця, манку і цукор, добре перемішати.
- Сформувати сирники і смажити на розігрітій олії з двох сторін до золотистого кольору.
Для того, щоб сирники вийшли смачними і апетитними, важливо правильно їх приготувати. Використовуйте свіжі інгредієнти, дотримуйтесь пропорцій і дотримуйтесь порад, наведених у статті.
Сирники — це смачна і ситна страва, яка підійде до будь-якого випадку.
Готові сирники подавайте з варенням та ароматною кавою. Також ми ділились рецептом дуже смачного десерту.