Всього одна дія: що потрібно зробити, якщо завис смартфон

Читать на русском
Автор
4448
Потрібно натиснути лише одну кнопку, якщо телефон завис
Потрібно натиснути лише одну кнопку, якщо телефон завис. Фото Freepik

Є простий лайфхак, як повернути до життя телефон

Буває так, що через різні причини телефон не витримує навантаження зависає і перестає реагувати на будь-які натискання кнопок. У цьому випадку багато хто відразу починає перезавантажувати пристрій. Однак це не завжди спрацьовує. "Телеграф" вже розповідав про три налаштування, які швидко розряджають телефон, а сьогодні ділиться лайфхаком, що зробити, якщо смартфон завис.

Як виявилось, перезавантаження пристрою не завжди рятує ситуацію, якщо телефон завис, пише apostrophe.ua. Потрібно зробити іншу дію.

А саме – вимкнути телефон повністю та дати йому час відновитися після зависання. Перезавантаження та вимкнення для телефону – це абсолютно різні процеси. Тому просто перезавантажити його не завжди гарна ідея. Найчастіше саме повне виключення може дійсно допомогти гаджету прийти до тями.

Вимкніть телефон і дайте йому спокій на деякий час. При цьому не варто підключати пристрій до заряджання. Нехай просто полежить вимкненим, навіть якщо вам це завдає незручностей. Через деякий час увімкніть гаджет, він повинен працювати в нормальному режимі. І вже тоді спробуйте з’ясувати, що спричинило зависання. Можливо, потрібно почистити пам’ять або видалити якісь програми.

Раніше "Телеграф" розповідав, як швидко почистити кеш-пам’ять у програмі Viber лише за хвилину. З цим впорається навіть дитина.